Koncept Grillu vznikl tak trochu díky náhodě, když se v pravý čas podařilo získat prostor vedle naší pizzerie.
Srdcem podniku je španělský gril na dřevěné uhlí, který najde své využití nejen při přípravě masa, ale i při úpravě dalších surovin. Díky upořádání chef´s table můžete celý proces sledovat a být v přímém kontaktu s kuchaři či barmanem.

Z malého
obchůdku...

V roce 2013 si Petr otevřel malý obchod s možností posezení v Plzni ve Smetanových sadech. Z Itálie si sám dovážel prémiové produkty od malých výrobců - vína, sýry, uzeniny, ovoce, zeleninu, ... Ke kávě nabízel domácí dezerty inspirované tradičními italskými recepty.
Od samého počátku byl důraz kladen na kvalitu, osobní výběr a udržování přátelského kontaktu s dodavateli.

Pizzeria 

Dva roky od založení obchůdku se zrodila myšlenka a první plány pro rozšíření  a přeorientování  podniku na pizzerii.
4. dubna 2016 otevřeli Petr a Martin první neapolskou pizzerii v Plzni. Od prvního dne si pizzerie našla své příznivce a dostavil se nečekaný úspěch.