
Fritované předkrmy
Oblíbený neapolský streetfood, který v Neapoli ochutnáte doslova na každém rohu.
Nabízíme různé kombinace (s brambory, rýží, těstovinami), které pro vás obměňujeme dle sezóny.

Burgery
Mnoha lidmi oblíbené, hlavní část naší nabídky.
Kombinace denně mletého a na grilu upraveného masa, vždy čerstvé máslovobramborové housky a dalších pečlivě vybraných surovin.
Při přípravách jsme promýšleli nejen výběr ingrediencí, ale i kombinace a vyvážení jednotlivých chutí - pocitově lehká houska jemné chuti, čerstvě namleté maso, bio zelenina plné chuti, pečlivě vybrané omáčky pro celkové doladění.

Steaky
Do nabídky jsme se rozhodli zařadit i steaky, které pro vás také připravujeme na našem grilu na dřevěné uhlí. Můžete tak celý proces přípravy sledovat.
Na výběru dodavatelů jsme si dali opravdu záležet, klademe důraz na znalost původu masa, ale i jeho zpracování.
Maso díky zrání koncentruje vůni a chuť, zjemňuje texturu masa. Tato úprava klade vysoké nároky na kvalitu masa a čas.
Amaso vybírá konkrétní kusy dobytka, dohlíží na stravu i zacházení se zvířaty.
Klouda zpracovává maso z českých a moravských farem. Znalost původu zvířat a péče o ně je samozřejmostí. Vycházejí z tradic a poctivosti, které posouvají dál díky novým technologiím.
Kromě hovězího jsme zařadili i vepřové maso..

Farmářské kuře
Naši nabídku jsme obohatili i o kuřecí maso. Kuřata odebíráme od paní Malečkové z farmy ve Štěpánovsku. Kuřata zde dostávají kvalitní stravu a žijí přirozeným životem.

Hranolky
Dali jsme si záležet s výběrem vhodné odrůdy brambor bio kvallity. Abychom docílili chutných a křupavých kousků, pečlivě jsme porovnávali a zkoumali techniky přípravy.
Skvělým doplňkem mohou být omáčky z naší nabídky anebo kečup z grilovaných rajčat.

Dezert
Na své si přijdou i milovníci sladkého. Tečka na závěr, která se mění podle sezóny a k jejíž přípravě je často využíván i náš gril.

Naturální vína
Vína vyráběná v souladu s přírodou, s důrazem na původní postupy a tradiční metody bez zbytečných zásahů do procesu pěstování i výroby. V lahvích najdete opravdovou chuť a vůni hroznů.
V naší nabídce představujeme vína, která nás nejvíce oslovila.
Podere Veneri Vecchio - malé vinařství nacházející se poblíž vesničky Castelvenere v Kampánii. Raffaello Annicchiarico bere svou vinici jako jednotný biosystém, pro výrobu sudů používá pouze lokální dřeviny - kaštan, akát, třešeň.
Gut Oggau - legendární vinařství dodávající svá vína do nejlepších restaurací světa. Eduard a Stephanie převzali opuštěné vinařství ze 17. století, kde nyní vzniká jejich rodina vín s charakterem a tváří na lahvích.
Lammidia - Davide a Marco, dva přátelé z dětství, kteří nechali všeho a vrhli se na výrobu vína.
Barbacan - rodinné vinařství z oblasti Valtellina na úpatí Alp, která se specializuje na červená vína.
Milan Nestarec - jediný vinař z naší nabídky původem z České republiky.