Kvalita je pro nás na prvním místě stejně jako v naší pizzerii. V případě Grillu jsme k tomu však přistoupili více lokálně. Spolupracujeme s malými farmáři v okolí, od kterých můžeme odebírat maso, zeleninu a bylinky. Nemáme rádi anonymitu, vybíráme pouze suroviny, které mají jasný původ, vznikly s respektem k přírodě jako celku, bez zbytečných zásahů a chemie. Částečně také využíváme naše italské dodavatele. Tím rozhodně nekončíme. Abychom se opět posunuli dál, začínáme se stařením hovězího masa. Další kapitolou je výroba vlastních salámů a typických italských uzenin - dle italské tradice a přitom z českého masa.


ČR

Biologico - bio zelenina

Krůs - farmář z Pošumaví - zelenina

A maso - hovězí maso

Klouda - hovězí a vepřové maso

Paní Malečková - kuřecí maso

Mozzarella Art - straciatella

Farma Vidlákov - vejce

Německo

Gailertsreulther Mühle - bio mouka

Itálie

Kampánie

Buonanno - salámy, sušené šunky, salsiccia z plemene Maiale Nero Casertano

Latteria Sorrentina - mozzarella fior di latte a provola

Frantoio Gargiuolo - olivový olej extra vergine

Gerardo di Nola - těstoviny z Gragnana

Emilia Romagna

Bio Reggiani - bio parmazán

Ca del Non - balsamico

Lombardie

Caffe Valtellina - káva

Toskánsko

Tartufi Nacci - lanýžové produkty

Sicílie

Azienda Agricola Fernandez - pistácie Bronte