
Fritované předkrmy
Oblíbený neapolský streetfood, který v Neapoli ochutnáte doslova na každém rohu.
Crocche je bramborová kroketa ochucená parmazánem a trochou petrželky, plněná provolou.
Arancini možná znáte ze Sicílie, ale i v Neapoli jsou v lehce pozměněné podobě velmi oblíbené. Ty naše jsou plněné hovězím ragú a mozzarellou fior di latte.
Zato frittatina di pasta je královnou neapolských ulic. My ji připravujeme na způsob pasta carbonara s guanciale z černých prasátek z Caserty.

Burgery
Mnoha lidmi oblíbené, hlavní část naší nabídky.
Kombinace denně mletého a na grilu upraveného masa, vždy čerstvé máslovobramborové housky a dalších pečlivě vybraných surovin.
Při přípravách jsme promýšleli nejen výběr ingrediencí, ale i kombinace a vyvážení jednotlivých chutí - pocitově lehká houska jemné chuti, čerstvě namleté maso, bio zelenina plné chuti, pečlivě vybrané omáčky pro celkové doladění.

Dezert
Na své si přijdou i milovníci sladkého. Tečka na závěr, která se mění podle sezóny a k jejíž přípravě je často využíván i náš gril.

Naturální vína
Vína vyráběná v souladu s přírodou, s důrazem na původní postupy a tradiční metody bez zbytečných zásahů do procesu pěstování i výroby. V lahvích najdete opravdovou chuť a vůni hroznů.
V naší nabídce představujeme vína, která nás nejvíce oslovila.
Podere Veneri Vecchio - malá farma nacházející se ve městě Castelvenere v Kampánii. Raffaello Annicchiarico bere svou vinici jako jednotný biosystém, pro výrobu sudů používá pouze lokální dřeviny - kaštan, akát, třešeň.
Gut Oggau - legendární vinařství dodávající svá vína do nejlepších restaurací světa. Eduard a Stephanie převzali opuštěné vinařství ze 17. století, kde nyní vzniká jejich rodina vín s charakterem a tváří na lahvích.
Lammidia - Davide a Marco, dva přátelé z dětství, kteří nechali všeho a vrhli se na výrobu vína.
Barbacan - rodinná firma z oblasti Valtellina na úpatí Alp, která se specializuje na červená vína.
Milan Nestarec - jediný vinař z naší nabídky původem z České republiky.