Maso

Poctivé maso je základ, takže jsme výběr jeho dodavatele rozhodně nepodcenili. Díky stabilní kvalitě a poctivému zpracování padla naše volba na Amaso a Kloudu. 
Maso na burgery meleme každý den na místě.
O finální úpravu se pak vždy postará náš gril a síla a vůně ohně.
 

Naše housky

I naše housky jsou každý den čerstvé. Při přípravě využíváme nejen kvalitní suroviny z Německa (farmářské máslo a mléko, bio brambory a vejce, mouka z malého mlýna), ale i všechny zkušenosti, které jsme získali při vývoji těsta na pizzu. Housky jsou pak chutné, nadýchané, lehce stravitelné. Chuť dalších surovin v burgeru "pouze" doplňují.

Bio zelenina

Veškerá zelenina do burgerů i salátů musí být té nejvyšší možné kvality. České i německé dodavatele tedy osobně vybíráme, dbáme na čerstvost i plnou chuť. Zajímáme se o původ i způsoby pěstování.